Firma Ekle

Alicanlar Nakliyat Hakkında

Firmamız Ankara Alicanlar Nakliyat işlemlerinde profesyonel taşımacılığı sizlere sunmaktadır. Geniş araç filosu ve makine teçhizatları ile eşyalarınızın güvenli olarak yeni yerlerine nakliyesini gerçekleştirmekteyiz. Bu hizmetin alt yapısını 2000 yılından günümüze gelen eşsiz deneyim ve bilgi birikimiyle yapmaktayız.

Alicanlar Nakliyat Ürün ve Hizmetler

  • Ankara Alicanlar Nakliyat
  • İlden İle Taşımacılık

Alicanlar Nakliyat İletişim Bilgileri

Alicanlar Nakliyat Adres

Demetevler Güzel Yaka Mahallesi - Yenimahalle / Ankara

Alicanlar Nakliyat Telefon

0 (546) 552 40 25

Alicanlar Nakliyat
Nerede ve Nasıl Gidilir

Alicanlar Nakliyat
Çalışma Saatleri

  • Pazartesi 24 Saat Açık
  • Salı 24 Saat Açık
  • Çarşamba 24 Saat Açık
  • Perşembe 24 Saat Açık
  • Cuma 24 Saat Açık
  • Cumartesi 24 Saat Açık
  • Pazar 24 Saat Açık

Alicanlar Nakliyat

Alicanlar Nakliyat telefon numarası, adresi, açılış kapanış saatleri ve Nisan 2024 iletişim bilgileri Nerede360'da!

Ankara şehrinde Yenimahalle ilçesinde bulunan Alicanlar Nakliyat nerede ve nasıl gidilir öğrenebilir, yol tarifi alabilirsiniz.

0 (546) 552 40 25 numaralı telefondan Alicanlar Nakliyat ile iletişime geçebilir, güncel fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Alicanlar Nakliyat Yorumlar (6 Değerlendirme)

(5/5)
Nerede360 Yorumcusu

Umut Akyürek

" Şehirler arası nakliyat yaptırdım, profesyonelce gelen ekip hemen iş paylaşımı yaparak vakit kaybına uğratmadan hallettiler, dedikleri sürede ulaştı eşyalarım. İletişim halinde ilerleyen, her zaman bilgi sahibi olacağınız olan bir nakliyat firması. Teşekkür ediyorum Ali bey ve ekibine. Bundan sonra Ankara Alicanlar Nakliyat ile çalışmaya devam edeceğim bütün eş dost akraba herkese tavsiye ediyorum. "

01-08-2021
Nerede360 Yorumcusu

Aylin turan

" Eczanemizi merkezi bir yere taşıyıp daha fazla müşteriye ulaşmayı amaçlıyorduk. Uzun uğraşlar sonrası dükkan arayışımızdan son bulmuşken acil olarak bir nakliyeciye ihtiyacımız vardı. Sonuçta biz de bir esnafız maddi olarak pek iyi sayılmayız, zaten bu sebeple dükkanın yerini değişmeye karar vermiştik. Müşterilerimizden emekli bankacı Aysel hanım telaşımızı görünce kendisine durumu anlattık. Sağolsun bize Ankara alicanlar Nakliyat’ı önerdi, kendileriyle görüştük çok uygun bir fiyata sağ salim dükkanımızı Etimesgut’un en güzel yerine taşıdık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim herkese tavsiye ederim not Ali bey size çok cok teşekkür ederim elinize sağlık "

30-01-2020
Nerede360 Yorumcusu

Eren Akgün

" en düşük teklifi verdiği için alicanlar nakliyat ile anlaştım.bu fiyat çok komik,gelmezler demiştim ama tam saatinde hatta dakikasında geldiler.ekip çok tecrübeliydi.hatasız iş çıkardılar.kibar ve anlayışlı davrandılar.verdikleri fiyat zaten diğer web sitelerinden bulduğum firmaların verdikleri fiyatın inanılmaz daha altındaydı.ben işin bir yerinde su kaynatırlar diye düşünüyordum ama verdikleri kaliteli hizmet karşısında vallahi ben şok oldum.hala bu miktar bir fiyata taşındığımıza inanamıyorum. Ali bey size çok teşekkür ederim herkese tavsiye ederim gönül rahatlığıyla taşına bilirsiniz ali bey le "

21-01-2020
Nerede360 Yorumcusu

Arda Gündoğdu

" Ankara'dan dan İstanbul a tayin sebebi ile taşınmamız gerekti ankarada firma ararken tesadüfen alicanlar Nakliyat ile tanıştık,Tam profesyonel bir taşıma oldu,Özellikle verdiği tüm sözleri tutan ve anlaştığımız hizmeti fazlası ile yerine getiren Ali bey e çok teşekkür ederim gönül rahatlığıyla taşına bilirsiniz herkez tavsiye ederim "

21-01-2020
Nerede360 Yorumcusu

Murat Kara

" Merhaba ben istanbul dan Ankara ya evimi taşıdım alicanlar nakliyatla çok güzel taşıdılar hiç bir eşyam zarar görmedi herşey yerli yerine yerleştirildi firma sahibi ali bey ve ekibine çok teşekkür ediyorum herkese tavsiye ederim gönül rahatlığıyla taşına bilirsiniz "

21-01-2020
Nerede360 Yorumcusu

Ece gündüz

" Evimin muhitini beğenmiyordum işime uzak kalıyordu ve bazı özel nedenlerle başka eve taşınmak istedim. Ziraat Bankası’nda çalışan bankacı arkadaşım Züleyha sayesinde hem güzel bir ev bulduk hemde nakliyeci bulduk. Alicanlar Nakliyat geldi çok çabuk bir şekilde eşyaları topladılar yeni evime götürdüler 1.5-2 saatte yerleştim. Herkese tavsiye ederim "

19-01-2020

Alicanlar Nakliyat Hakkında Yorum Yaz

Yorumlarınız uygunsuz kelimeler içermemelidir. Alicanlar Nakliyat hakkında yapıcı eleştiri, değerlendirme, tavsiye içeren yorumlar bu firmayı inceleyen kullanıcılara yardımcı olacaktır.

Değerlendirme :
Hata Bildir

Açılış - Kapanış Saatleri

  • Pazartesi 24 Saat Açık
  • Salı 24 Saat Açık
  • Çarşamba 24 Saat Açık
  • Perşembe 24 Saat Açık
  • Cuma 24 Saat Açık
  • Cumartesi 24 Saat Açık
  • Pazar 24 Saat Açık

Firmanızı Ücretsiz Ekleyin

İşletmenizi Nerede360'a hemen ekleyin, yeni müşteriler sizi bulsun!

Yukarı