Firma Ekle

Emirgan Halı ve Koltuk Yıkama Hakkında

Halı yıkama ve koltuk temizliği hizmetlerinde modern makine ve kaliteli temizlik ürünleri kullanarak derinlemesine temizlik hizmeti sağlamaktadır.

Emirgan Halı ve Koltuk Yıkama Ürün ve Hizmetler

  • Antalya Halı Yıkama
  • Kepez Halı Yıkama
  • Konyaaltı Halı Yıkama
  • Muratpaşa Halı Yıkama
  • Antalya Koltuk Yıkama

Emirgan Halı ve Koltuk Yıkama İletişim Bilgileri

Emirgan Halı ve Koltuk Yıkama Adres

Şelale Mahallesi Tansu Çiller Caddesi No: 186 - Kepez / Antalya

Emirgan Halı ve Koltuk Yıkama Telefon

0 (535) 443 23 50

Emirgan Halı ve Koltuk Yıkama
Nerede ve Nasıl Gidilir

Emirgan Halı ve Koltuk Yıkama
Çalışma Saatleri

  • Pazartesi Belirtilmemiş
  • Salı Belirtilmemiş
  • Çarşamba Belirtilmemiş
  • Perşembe Belirtilmemiş
  • Cuma Belirtilmemiş
  • Cumartesi Belirtilmemiş
  • Pazar Belirtilmemiş

Emirgan Halı ve Koltuk Yıkama

Emirgan Halı ve Koltuk Yıkama telefon numarası, adresi, açılış kapanış saatleri ve Nisan 2024 iletişim bilgileri Nerede360'da!

Antalya şehrinde Kepez ilçesinde bulunan Emirgan Halı ve Koltuk Yıkama nerede ve nasıl gidilir öğrenebilir, yol tarifi alabilirsiniz.

0 (535) 443 23 50 numaralı telefondan Emirgan Halı ve Koltuk Yıkama ile iletişime geçebilir, güncel fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Emirgan Halı ve Koltuk Yıkama Yorumlar (16 Değerlendirme)

(5/5)
Nerede360 Yorumcusu

Talha

" Emirgan Halı Yıkama ile tavsiye üzerine iletişime geçtim. Koltuk temizleme hizmeti aldım. Güler yüzlü ve zamanında hizmetleri için teşekkür ediyorum. Bu denli profesyonel olmaları ve zamanında hizmet vermeleri bizim için yeterli idi. Tüm yakın çevreme tavsiyede bulunacağım. İnsanların doğru yerden hizmet alması için insanların nihayetinde birbirine yardımcı olması çok önemli... "

09-06-2021
Nerede360 Yorumcusu

Canan

" Gün içerisinde Emirgan koltuk yıkama hizmetleri ile iletişime geçtim koltuklarımın yıkanması gerekiyordu bir sebepten dolayı ve aynı gün gelip koltuklarımı söyledikleri saat içerisinde yıkadılar ve çok memnun kaldım aslında en fazla memnun kaldığım konu koltuklarımı yıkamak için belirttikleri saatte gelmeleri idi ve ayrıca koltuklarımı da çok güzel yıkadılar teşekkür ediyorum "

05-05-2021
Nerede360 Yorumcusu

Hülya

" Isparta'da ikamet ediyorum araç koltuk yıkama hizmeti için Antalya'ya geldim hem ziyaret hem ticaret hesabı ile Emirgan Halı Yıkama ile iletişime geçip aracımın koltuklarını ilk attırdım söyledikleri gün ve saatte gelmeleri bizim için süper oldu. Teşekkür ediyoruz Emirgan halı yıkama ve çalışanlarına. "

22-04-2021
Nerede360 Yorumcusu

Muhammed

" Koltuk Yıkama ve Halı temizleme hizmeti aldık Emirgan Halı Yıkama firmasından ve Antalya şubesine teşekkür ediyorum. "

19-04-2021
Nerede360 Yorumcusu

Şahver

" Üç yılı aşkın süredir emirgan halı yıkama ile çalışıyoruz koltuk yıkama hizmetlerinden çok memnun kaldık daha önceden kendim koltuklarımı siliyordum ama emirgan halı dan koltuk yıkama hizmeti aldıktan sonra kendime yaptığım eziyetten vazgeçerek koltuklarımı sürekli yıkatmaya karar verdim çok memnun kaldık ve komşularımı yakınlarıma tüm çevreme sürekli tavsiyede bulunuyorum asla olumsuz bir dönüş almadık şu anda da yatak yıkama hizmetlerinden faydalanıyorum çok memnunum "

15-04-2021
Nerede360 Yorumcusu

Devran sivaslı

" Yaklaşık 9 yıldır bu firma ile çalışıyoruz. Bu firmayla çalışma sebebimizin yegane sebebi zamanında hizmet veriyor olmaları. Emirgan Halı Yıkama Koltuk Yıkama Hizmetleri personellerine çok teşekkür ediyoruz. "

14-04-2021
Nerede360 Yorumcusu

Adem

" Antalya'da Emirgan Halı Temizleme Hizmetlerinden halı yıkama ve koltuk temizleme hizmeti aldık. Memnun kaldık, teşekkür ediyoruz. "

14-04-2021
Nerede360 Yorumcusu

aytekin

" Değerli meslektaşım başarılarının devamını dilerim hayırlı işler bol kazançlar "

13-04-2021
Nerede360 Yorumcusu

Naile

" Biz halı yıkama hizmeti aldık bu firmadan çok memnun kaldık önemli ve zamanında hizmet verdiler yorum yapmak istedim çok fazla anlamıyorum internetten Emirhan Halı Yıkama yazdım karşıma burası çıktı buraya yorum yaptın tam anlamıyla kendi siteleri değil herhalde burası ama yine de yorum yapınca insanların doğru yere hizmet almalarına yardımcı olmak istedim belki gönül rahatlığıyla halınızı ve koltuklarınızı yıkatabilirsiniz. "

10-04-2021
Nerede360 Yorumcusu

Sevim

" Emirgan halı yıkama ve koltuk yıkama hizmetlerine bir yakınım sayesinde ulaştım halı yıkattım halılarım güzel yıkanıp gelince koltuk yıkama hizmeti de aldım sonuç harika teşekkür ederim "

10-04-2021
Nerede360 Yorumcusu

Sevim

" Halı yıkama ve yatak yıkama hizmeti aldık. Teşekkür ederiz 5 yıldızı hak etti "

10-04-2021
Nerede360 Yorumcusu

Bekir

" Emirgan halı ve koltuk yıkama 6 yılı aşkın süredir bu firmayla çalışıyoruz ve her defasında verdiğimiz paranın tam karşılığını veriyorlar "

23-03-2021
Nerede360 Yorumcusu

Emre

" Antalya'nın Muratpaşa'ya bağlı Kundu bölgesinde ikamet ediyoruz koltuk yıkama hizmeti almak için bu firma ile iletişime geçtik telefonda ayrıntılı bir şekilde yapılan işleri birebir anlattılar koltuk yıkamaya geldiklerinde yine harika bir şekilde işçilik sergilediler çok memnun kaldık Halı Yıkama hizmeti içinde halılarınızı gönderdik halılarımız da gelince yorum yapmak istedik biz ya Antalya'da Halı Temizleme ve koltuk temizleme hizmeti almak istiyorsanız Emirgan Halı yıkama ile iletişime geçmeniz gerekli "

12-03-2021
Nerede360 Yorumcusu

Rasim

" İstanbul’dan Antalya’ya ikamet ettiğim birkaç firmadan halı yıkama ve koltuk yıkama hizmeti aldım hizmetleri iyi olsa iletişimleri kopuk oluyordu taki bu firmaya rast gelene kadarlık telefonda görüşmeye başladığım personelden evime gelip halıları mı alan personel daha sonraki dönemde koltukları mı yıkaya gelen personellerden kesinlikle son derece memnun kaldım işlerini özenle itina ile yapıyorlar yapılacak işi önceden yapılacak şeklini uygulanacak yöntemleri anlatıyorlar ve anlattıkları gibi işlem gerçekleştiriyorlar Antalya’da halı yıkama ve Antalya’da yine koltuk yıkama hizmeti almak isterseniz bu firmayla iletişime geçmenizi tavsiye ederim kaliteli hizmet güler yüzlü personel "

26-02-2021
Nerede360 Yorumcusu

Hüsnü

" Antalya'da birçok noktaya halı yıkama ve koltuk yıkama hizmeti veriyorlar bizim ikamet ettiğimiz yer Konyaaltı'nda oraya gelip yerinde koltuk yıkama hizmeti verdiler ve kabinden Muratpaşa Kundu bölgesinde oturan bir arkadaşımın yine koltuk yıkama hizmetini sundular teşekkür ediyoruz. "

12-12-2020
Nerede360 Yorumcusu

Yasemin

" Antalya halı yıkama konusunda uzmanlaşmış bir firma aldığımız hizmetten son derece memnun kaldık Halı Temizleme konusunda harika hizmet alınca koltuk yıkama hizmetlerinden de faydalanmak istedik evimize gelen arkadaşlar koltuk yıkama makinesi ve koltuk yıkama şampuanı kullanarak koltuklarımızı fevkalade bir şekilde temizlediler Emirgan temizlik halı ve koltuk yıkama hizmetleri çalışanları teşekkür ediyoruz "

02-12-2020

Emirgan Halı ve Koltuk Yıkama Hakkında Yorum Yaz

Yorumlarınız uygunsuz kelimeler içermemelidir. Emirgan Halı ve Koltuk Yıkama hakkında yapıcı eleştiri, değerlendirme, tavsiye içeren yorumlar bu firmayı inceleyen kullanıcılara yardımcı olacaktır.

Değerlendirme :

Açılış - Kapanış Saatleri

  • Pazartesi Belirtilmemiş
  • Salı Belirtilmemiş
  • Çarşamba Belirtilmemiş
  • Perşembe Belirtilmemiş
  • Cuma Belirtilmemiş
  • Cumartesi Belirtilmemiş
  • Pazar Belirtilmemiş

Firmanızı Ücretsiz Ekleyin

İşletmenizi Nerede360'a hemen ekleyin, yeni müşteriler sizi bulsun!

Yukarı